Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Levering informatie

Levertijd

De website is met de grootste zorg samengesteld. Dit geldt ook voor de levertijd van de producten. De producten zijn voorradig, tenzij anders aangegeven bij beschikbaarheid of tussen haakjes achter het product. Als bij de bestelling van meerdere producten, minimaal 1 product een levertijd heeft van 3-5 dagen, worden alle producten binnen 3-5 dagen verzonden.
Voorradige producten die op werkdagen voor 15:00 betaald zijn, worden dezelfde dag verzonden.
Bij een levertijd van 3-5 dagen zijn wij afhankelijk van de voorradigheid van de leverancier.
Indien onverhoopt blijkt dat een artikel niet voorradig is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verzendkosten

Bij bestellingen tot € 100,- exclusief btw en verwijderingsbijdrage brengen wij € 8,00 verzendkosten in rekening. Bestellingen boven de € 100,- exclusief btw en verwijderingsbijdrage worden gratis geleverd.

Bezorgen

Uw bestelling wordt via derden verstuurd. Hierdoor kunnen wij geen invloed uitoefenen op het tijdstip van leveren.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Ook de kosten voor retour sturen van het geleverde zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het retourformulier invullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retournering aan u terugstorten.

Powered By i-match. jplampen.nl © 2019